AFYONKARAHİSAR / DAZKIRI - Dazkırı İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuz meslek dersleri öğretmeni tarafından herhafta haftanın ayet ve hadisi konusu panoya işlenmektedir.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden ses ve yeteneği olan öğrenciler ile müzik öğretmeni ve dinkültür öğretmenimiz  tarafından genç sesler ekibi oluşturulmuştur.

Mrt

İlçemiz müftümüz ve vaizimiz tarafından okulumuz öğrencilerine dini ve fıkhi konularda bilgiler verilmiştir.

Mrt

Okulumuz 8. sınıf ve tüm sınıflar bazında deneme sınavları yapılıp eksik oldukları noktalar tespit edilip konu tekrarları yapılmaktadır.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ile öğrenci motivasyonlarını üst düzeye çıkarmak için projeler hazırlanmıştır.

Mrt

Okul kütüphanemiz hergün 17.00 kadar öğrencilerimizin hizmetinde. İnternet kullanımı öğrencilerimiz için aktif hale getirilmiştir.